Event Concepten

Events plannen is maatwerk, maar we willen wel alvast een aantal mogelijkheden aangeven die wij regelmatig succesvol organiseren:

Cocktail events
Zelf shaken of genieten van de creaties van onze eigen shakers; thuis of op locatie, het kan allemaal. Natuurlijk ontbreekt ook de muziek niet.

Amsterdamse events
Laat de sfeer van een echte bruine Amsterdamse kroeg bij u op locatie komen. Gezellig met een heuse Amsterdamse bar, Hollandse muziek, (Hollandse) hapjes, drankjes, kortom, de sfeer van toen.

Thank God It's Friday events
De werkweek zit erop! Oftewel genieten van lekkere hapjes, drankjes en goede muziek. Deze feesten kunt u met uw collega's, maar natuurlijk ook met uw vrienden of familie geven.

Dance Classics events
Glitterbollen, Afro pruiken en fantastische muziek die iedereen eigenlijk wel kent. Het wordt extra swingend met een geweldige live band!

Summer events
Zand, palmbomen, BBQ's, tropische drinks en heerlijke muziek. Een top combinatie voor een echt zomers feest.

Winter events
Buitenhaarden, gluhwein, ski's en apres-ski muziek om weer even op te warmen tijdens de koude wintermaanden

Pop quiz
Geniet u ook zo van de Popquiz a go-go op TV? Events On Tour kan ook een pop-quiz voor u organiseren. Speel de Pop-quiz met uw gasten en maak er een muzikaal feest van.

Magic events
Table Magic, Magic shows, te bizar wat u allemaal te zien krijgt. Laat uw gasten onderdeel worden van de avond waarbij ze zich continue afvragen:"Hoe kan dat?"